sunnuntai 12. huhtikuuta 2015

Kankeata


Toinen loppukilpailuni Torunin EM-halleissa 2015 oli 60 metriä. Sen alkuerät olivat samana päivänä kuin 400 metriä ja aika 8,90 oli sama kuin tammikuussa 2014. Iskiaksen takia kykenin varovaisiin lähtöharjoituksiin telineistä vasta kisoja edeltävällä viikolla, mihin nähden aika oli kohtuullinen.

Loppukilpailu oli 400 metrin jälkeisenä päivänä ja meni penkin alle sekä lähdön että alkuverryttelyn johdosta. Lähdössä olin juuri päästämässä ilmaa ulos, kun tuli valmiit–komento, jolloin en kyennyt vetämään keuhkoja aivan täyteen. Silloin on paras puhti pois lähdöstä.

Jälleen AtletismoMasterPT on videoinut juoksun. Olen sisäradalla. Juoksusta puuttuu sähäkkyys. Kilpailujen puute tältä talvelta ja viime kesältä näkyy selvästi lähdössä.

Malliksi Aimo Mikkolan sähäkkä 60 m M75 -sarjassa.

Koska kotioloissa harjoittelen yleensä joka toinen päivä, olen melkein aina tavattoman kankea ja siksi tottunut noin 50 minuutin alkulämmittelyyn. Ilmeisesti edellisen päivän kilpailun johdosta olin kuitenkin täydessä vireessä jo 35 minuutin verryttelyn jälkeen. Verryttely oli siten hieman liian pitkä, puhumattakaan call room’issa istumisesta sen päälle.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti